Onze projecten

Airconditioning

Privé en zakelijk

Koel- en vriescellen

Nieuwbouw en isolatiebouw

STEK-keuringen

Door gecertificeerde specialisten

Airconditioning

Voor veel tevreden huishoudens en bedrijven biedt ATS Koudetechniek het comfort betreft het koelen en verwarmen. Met een assortiment aan mooie en kwalitatieve units bieden wij een energiezuinige oplossing op maat. 

Voor zowel binnen- als buitenunits wordt altijd een passende locatie gezocht. Dit zodat deze binnen bereik is, optimaal presteert en niet in het zicht staat.

Nieuwbouw koelinstallaties

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en kennis in fruitbewaring. Daardoor zijn wij zeer gespecialiseerd in ULO/DCA bewaring die bij fruit bewaring wordt toegepast.

Wij hebben alle onderdelen van de ULO / DCA bewaring in ons programma. Ook voorzien wij onze installaties van stikstof generatoren met het laagste energie verbruik.

Een geheel complete koelinstallatie kan door ons worden geïnstalleerd. Wij voorzien in een totaal pakket waarbij alle onderdelen van de bewaring in eigen beheer zijn. Door deze integratie sluiten alle onderdelen naadloos op elkaar aan en heeft u maar één aanspreekpunt.

Onderhoud Airconditioning LIDL

ATS Koudetechniek voert het onderhoud en beheer uit voor een groot deel van de LIDL winkels in Nederland.

Tijdens de verbouwing van enkele vestigingen hebben wij de oude airconditioning vervangen voor moderne inverter airconditioners. Deze zijn een stuk energiezuiniger en bieden een hoger comfort. 

Als u voor ATS kiest krijgt u:

Onze sectoren:

van koel-en vriescellen


Onze installaties zijn:

ATS Koudetechniek

Adres

Kruisstraat 12 

6333 CS Schimmert


Contact

Marion - +31 (0) 6 27554000 (airco en service)

marion@atskoudetechniek.nl 

Andre - +31 (0) 6 22528723 (koel- en vriescel)

info@atskoudetechniek.nl


FacebookEmail