Home | Contact | Sitemap
 
Airco Prive
Algemeen
Eco verwarmen
 
Airco Zakelijk
Airco Drukkerij
Kantoor airconditioning
Lidl onderhoud STEK
 
Koelcellen
ULO DCA Bewaring Fruit
Frijns Blauwe Bessen
Peren bewaring Hoeselt
Bloemen koeling Euroflor
Appel bewaring ULO met scrubber Huids
 
Energiezuinige projecten
MiwaFresh Irak
Hermans
Wouters
Brokken
Van Eck
Houben Grathem
 
Isolatiesysteembouw
Aardappel bewaarplaats
Wouters
 
Service
Contact
Vacature Koeltechnisch Service monteur
NVKL erkende installateur
 
Ben je geÔnteresseerd in een baan bij ATS Koudetechniek? Dan willen we zeker een gesprek met jou aangaan. We zoeken technici die gedreven zijn en passie hebben voor techniek. Het is een familiebedrijf met een hecht team dat actief is in geheel Limburg en de aangrenzende gedeeltes van BelgiŽ en Duitsland.


Vacature Koeltechnisch Service Monteur:
Op dit moment zijn we opzoek naar koeltechnisch service monteur voor service en onderhoud aan grotere centrale koelinstallaties. Hierbij is een F-gassen (STEK) diploma vereist en ervaring in het vak. Je komt terecht in een kleinschalig en hecht team met een informele werksfeer. We bieden je een bijpassend salaris en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.


Vacature Leertraject:
Momenteel zijn wij geinteresseerd om een beginnend technicus door middel van een leertraject tot koelmonteur op te leiden. Je kunt in de praktijk het beroep leren, dit wordt aangevuld met een theorie dag in de week om zo je F-gassen diploma te behalen. Het leertraject wordt specifiek op jou en je achtergrond afgesteld. Vraag naar de informatie!


Vakantiekracht:
In de zomermaanden zij wij ook opzoek naar vakantiekrachten! Het werk bestaat uit het installeren van airco's, het uitvoeren van onderhoud aan airco's, of de bouw van industriele koelcellen.
Contact:
Voor interesse, neem contact op met Marion Thewessen: 06-27554000 of stuur een email met je CV.
Bekijk het onderstaande filmpje om een indruk te krijgen wat een koudetechnicus zoal doet: 

 
ATS KOUDETECHNIEK | Kruisstraat 12, 6333 CS Schimmert | Tel: 045 404 26 26 | Fax: 045 404 12 99 | info@atskoudetechniek.nl